استراتژی ایمپالس سیستم یک ابزار تحلیل تکنیکال فارکس و بازار سهام جهت یافتن نقطه ورود به معامله می باشد.سیستم معاملاتی ایمپالس الدر (Elder Impulse System) ابداع شده توسط الکساندر الدر است که به اختصار به آن استراتژی EIS نیز گفته می شود.الدر در کتابی با عنوان “به اتاق تجارت من بیا ” گفته است: سرعت روند تند یا کند می شود و نقاط عطف نمودار مشخص می شود.بنابراین از این استراتژی میتوان جهت تعیین نقاط ورود و خروج به معامله استفاده کرد.
سر فصل های آموزش استراتژی ایمپالس سیستم
استراتژی ایمپالس سیستم الدر (Elder Impulse System)
استراتژی ایمپالس سیستم طراحی شده توسط ریچارد الدر طراحی ساده اما کارآمدی دارد.به وسیله این استراتژی میتوان نقطه ورود و و خروج به معامله را تعیین کرد و زمان تغییر جهت روندها را تشخیص داد.این استراتژی معاملاتی به تنهایی کارآمد و قوی است اما میتوان در کنار آن از دیگر ابزارهای تحلیل تکنیکال استفاده کرد.
برای استفاده از استراتژی ایمپالس سیستم نیاز به دو اندیکاتور دارید.
moving average با دوره زمانی 13 روزه
و MACD-Histogram (12,26,9)
میانگین متحرک نمایی به تشخیص و شناسایی روند بازار میپردازد در حالی که هیستوگرام MACD،اندازه حرکت یا Momentum (نرخ یا سرعت افزایش یا کاهش در قیمت) را شناسایی میکند.با استفاده از این اندیکاتورها در نمودار میله ای نمای چارت شما به صورت زیر به نمایش در می آید.
مطابق تصویر بالا میله های قیمتی قرمز رنگ نشانه حضور فروشندگان و افزایش عرضه است که یک روند نزولی را نشان میدهد و جهت نزولی اندیکاتور MA 13 روزه و MACD-Histogram نزول قیمت را تایید می کنند.
و زمانی که میله های قیمت به رنگ سبز در می آیند خریداران باعث افزایش تقاضا در بازار شده اند و روند صعودی را ساخته اند که اندیکاتور MA 13 روزه و MACD-Histogram روند صعودی قیمت را تایید می کنند.
زمانی که میله های قیمت به رنگ آبی هستند هیچکدام از فروشندگان و خریداران نتوانسته اند بازار را در دست بگیرند و در واقع قیمت بازار دچار سردرگمی است و روند خاصی ندارد.
تنظیمات اندیکاتورها برای دستیابی به تحلیل بالا به صورت زیر است:
Green Price Bar: (13-period EMA > previous 13-period EMA) and
(MACD-Histogram > previous period’s MACD-Histogram)
Red Price Bar: (13-period EMA < previous 13-period EMA) and
(MACD-Histogram < previous period’s MACD-Histogram)
Price bars are colored blue when conditions for a Red Price Bar or
Green Price Bar are not met. The MACD-Histogram is based on MACD(12,26,9).
زمانی که از استراتژی معاملاتی ایمپالس سیستم استفاده می کنید به محض مشاهده سیگنال ورود وارد معامله نشوید بلکه منتظر تایید بمانید.تایید این سیستم میتواند شکل گیری 2 یا 3 کندل در جهت سیگنال سیستم باشد.تغییر روند بازار با حجم معاملات بالاتر به منزله تاییدی دیگر برای سیگنال تغییر جهت است پس استفاده از ایمپالس سیستم در نمودار حجمی کندل استیک که حجم معاملات را روی کندل ها نشان میدهد نیز عاقلانه است.
از ایمپالس سیستم میتواند بعنوان تاییدی برای دیگر استراتژی های معاملاتی نیز استفاده کنید.بخ طور مثال اگر علاقه مند به معامله با اندیکاتور شخصی الدر یعنی Force Index هستید میتوانید از این سیستم جهت تایید نهایی استفاده کنید.
[“adrotate banner=”11”]
تایم فریم مناسب استراتژی ایمپالس سیستم
استراتژی Impulse System در هر بازه زمانی قابل استفاده است اما بهترین تایم فریم برای استفاده از این تنظیمات اندیکاتورها توسط الدر تایم فریم روزانه گفته شده است.
اگر علاقه به معامله در تایم فریم های بلند مدت تر دارید باید یک محاسبه کوچک روی تنظیمات اندیکاتور انجام دهید.به طور مثال تنظیمات اندیکاتور برای تایم فریم روزانه که تایم فریم میان مدت است مناسب بوده است این تایم را میانه در نظر بگیرید حال برای اینکه از این سیستم روی تنظیمات هفتگی استفاده کنید چون هر کندل در تایم هفتگی از 5 کندل تایم روزانه تشکیل شده است باید تنظیمات اندیکاتور را 5 برابر کنید.
یعنی به جای میانگین متحرک 13 روزه در تایم فریم هفتگی میتوانید از میانگین متحرک 65 روزه استفاده کنید و برای MACD نیز از تنظیمات (12,26,9) استفاده کنید.در نمودار روزانه اندیکاتورها بر اساس تایم فریم هفتگی تنظیم شده اند و MACD روند بازار در تایم فریم هفتگی را نشان میدهد.زمانی که روند قیمت در نمودار روزانه و هفتگی در یک جهت قرار داشت میتوان وارد معاملات میان مدت هفتگی شد.
تبدیل تایم فریم ها ایده خوبی برای معامله گران میان مدت یا سرمایه گذاران بلند مدت است زیرا این افراد میتوانند در تایم فریم پایین تر که دید بهتری نسبت به جزئیات بازار دارد به تحلیل نمودارها بپردازند سپس در تایم فریم های بالاتر وارد معامله شوند.
باز هم می توان به جای استفاده از کراس اوور صفر MACD (1،65،1) در نمودار روزانه ، از روش های دیگر برای تعیین روند هفتگی استفاده کرد.این ساده ترین راه شناسایی روند هفتگی است که برای ساده سازی نمودارها استفاده کرده ایم.